Polední menu
Pondělí 25. 3. 2024
1. Špenátový krém (1,3,7) (k menu 30,-) 40,-
2. 400g Špagety s prosciuttem a smetanovou omáčkou, mix tvrdých sýrů (1,7) 130,-
3. 150g Kuřecí nudličky „sweet and sour“, jasmínová rýže (1) 135,-
4. 120g Smažený sýr eidam, brambory s máslem a pažitkou, tatarská omáčka (1,3,7) 135,-
5. 200g Marinovaná vepřová krkovice, stříbrné cibulky, sýrová majonéza, americké brambory (1,3,7) 155,-
6. 380g Míchaný zeleninový salát s tuňákem, vajíčko, černé olivy, pečivo (1,3,4) 145,-
Úterý 26. 3. 2024
1. Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9) (k menu 30,-) 40,-
2. 400g Srbské vepřové rizoto, strouhaný sýr eidam (1,7) 135,-
3. 160g Tymiánová krůtí prsa, zeleninový bulgur s pažitkou (1,7) 145,-
4. 150g Filírovaná vepřová panenka, pepřová omáčka, krokety (1,3,7) 150,-
5. 150g Trhané hovězí maso, glazovaná cibulka, bramborová kaše (1,7) 155,-
6. 400g Tarhoňa s paprikami, žampiony a olivami, jarní cibulka, parmazán (1,7) 135,-
Středa 27. 3. 2024
1. Cizrnová s drcenými rajčaty (1) (k menu 30,-) 40,-
2. 400g Jahodové knedlíky, tvaroh, máslo, cukr, zakysaná smetana (1,3,7) 125,-
3. 200g Vepřová játra na slanině, dušená rýže (1) 130,-
4. 330g Kuřecí paličky Satsivi, šťouchané brambory (1,7,8) 135,-
5. 180g Kuřecí medailonky, cheddarová omáčka s jalapeňos, hranolky (1,7) 150,-
6. 400g Pečené kachní stehno, červené zelí, bramborový knedlík (1,7) 185,-
Čtvrtek 28. 3. 2024
1. Kulajda s houbami a vejcem (1,3,7) (k menu 30,-) 40,-
2. 400g Penne Amatriciana (slanina, česnek, chili, černé olivy), mix tvrdých sýrů (1,7) 125,-
3. 180g Čevabčiči s hořčicí a cibulí, brambory s pažitkou (1,3,7,10) 140,-
4. 150g Smažené vepřové řízečky z panenky, francouzský bramborový salát (1,3,7,10) 150,-
5. 150g Rozlítaný španělský ptáček, dušená rýže (1,3,7) 155,-
6. 150g Lososový tataráček, šafránová omáčka, chili, kapary, toasty (1,4,7,10) 165,-
Pátek 29. 3. 2024
Zavřeno
Velký pátek
Restaurace AIR CLUB Praha 6 Ruzyně – moderní gastronomie