Šéfkuchař, Letiště Praha

Novinky z hotelu a restaurace FBA

03. 07. 2017

Vážení hosté, 

ve středu 5. července a čtvrtek 6. července platí

sváteční otevírací doba.

Těšíme se tak na Vás oba dny až po 9. hodině. 

Děkujeme za pochopení!

 

 

02. 07. 2017

Pro všechny nadšence letního grilování, opékání a rožnění jsme připravili

speciální nabídku,

která Vás svou vůní přenese k rozpálenému ohni.

 nono

Těšíme se na Vás!

 

15. 06. 2017

D o m á c í   m a l i n o v á   l i m o n á d a

 no

35,-Kč

Skvělá osvěžující chuť, která k létu neodmyslitelně patří!

 

06. 06. 2017

Vážení hosté, 

ve čtvrtek 08. června 2017 bude restaurace od 15:00

z důvodů konání soukromé akce

uzavřena. 

Děkujeme za pochopení, Váš AIR CLUB

 

22. 05. 2017 

Přijďte k nám ochutnat novinku z lounských moštáren. Stoprocentní kvalitní šťáva z lokální produkce bez konzervantů, barviv, vody či přidaných cukrů.

 

Jablko s mátou peprnou je to pravé osvěžení na léto!

no 

  

15. 05. 2017

Tento týden si u nás přijdou na své milovníci

české klasické kuchyně!

V úterý, 16. května, si jistě pochutnáte na dokřupava upečeném kachním stehýnku, které podáváme s červeným zelím a bramborovými knedlíky. 

no

110,- 

 

A pokud jste spíš "omáčkoví", nenechte si hned ve středu, 17. května, ujít výtečnou hovězí svíčkovou na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkami.

 no

95,- 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

07. 05. 2017

Sezóna chřestu

je opět v plném proudu a proto jsme jej zařadili do našeho poledního menu na čtvrtek 11. května

Přijďte ochutnat kvalitní český chřest od vyhlášených mělnických pěstitelů.

Těšíme se na Vás! 

 

A pokud snad nestihnete ve čtvrtek dorazit, nezoufejte! Můžete si jej připravit doma podle receptu z loňského úspěšného seriálu "Šéfkuchař doporučuje..."

 Mělnický vařený chřest s holandskou omáčkou

Šéfkuchař doporučuje 16-1Šéfkuchař doporučuje 16-2

 

26. 04. 2017

Vážení hosté, 

v pátek 28. dubna 2017 bude restaurace od 14:00 uzavřena z důvodu konání soukromé akce! 

Děkujeme za pochopení!

 

13. 04. 2017

no 

 12. 04. 2017

Vážení hosté, 

věnujte prosím pozornost velikonoční otevírací době naší restaurace! 

no

 

07. 04. 2017

I když je počasí venku zatím spíše aprílové, ve slunnějších dnech jistě oceníte naši širokou nabídku zmrzlin a nanuků. 

no

 

27. 03. 2017

V SOBOTU 8. DUBNA 2017

bude po celý den

U Z A V Ř E N Á    R E S T A U R A C E

Znovu se na Vás těšíme v neděli 9. dubna 2017, kdy otevíráme tradičně v 9:00.

Děkujeme za pochopení!

 

25. 03. 2017

Minulý víkend jsm měli tu čest vyslat našeho šéfkuchaře, Jana Hlůžka, na vzdělávací seminář vedený

kapitánem Národního týmu Asociace Kuchařů a Cukrářů ČR

panem Janem Horkým

V rámci tohoto semináře v plzeňském Hotelu Purkmistr pak odhalil tajemství přípravy pokrmů z olympijského menu, které bylo ohodnoceno bronzovou medailí na nejslavnější soutěži "Bocuse´d Or" ve francouzskému Lyonu. 

 

no

 

11. 03. 2017

Přidejte se k nám a oslavte Den Svatého Patrika v naší restauraci. 

Po celý příští týden u nás poteče proudem tradiční irský Guinness, který k zeleným oslavám slavného irského patrona neodmyslitelně patří.

no

 Samozřejmostí je i páteční zelené polední menu v podobě hráškového krému s krutóny a špenátových fusill s kuřecím masem jako hlavní chod. 

A něco sladkého na zub se jistě také najde. 

Těšíme se na Vás!

 

19. 02. 2017

Od pondělí jsme si pro Vás připravili sladkou novinku v podobě voňavých, křupavých sušenek s exotickým názvem "Pouštní růže". 

Nechte se zlákat! 

no


 15. 02. 2017

Také máte po ránu hlad a do oběda daleko?

Přijďte si vybrat z naší široké nabídky obložených baget, hot-dogů, bagelů, plněných italských ciabatt, sezamových briošek . . .  

no

Čerstvě zapečené z grilu chutnají skvěle! 

Svačiny, Praha 6Snídaně, Praha 6Snídaně, Praha 6Snídaně, Praha 6

Stačí si jen vybrat :) 

 06. 02. 2017

Dlouhodobou stálicí v sortimentu našeho bistra je i lahodný dort Red Velvet, který je vždy trefou do černého (. . . tedy červeného)! 

no

V nabídce jej naleznete pravidelně každý týden.

Dobrou chuť!


02. 01. 2017

Se začátkem nového roku jsme pro Vás připravili novinku do našeho snídaňového menu.

Zastavte se u nás na nadýchanou špenátovou-sýrovou omeletu s pečivem dle výběru. 

no



27. 12. 2016

Přemýšlíte již o svátečním jídle na Vaši novoroční tabuli? Vyuzené kachní prsíčko zvládnete s receptem našeho šéfkuchaře jednoduše i doma ve Vaší kuchyni. 

49. Filírovaná kachní prsa vyuzená na višňovém dřevě, brusinková omáčka, šťouchané brambory

 nono

20. 12. 2016

Pozor - otevírací doba restaurace mezi svátky!

no


 

19. 12. 2016

Rádi bychom Vám popřáli krásné a poklidné vánoční svátky a mnoho zdaru v roce 2017

 no

Za Vaši přízeň děkuje

Tým FBA

 

17. 12. 2016

Další specialitou našeho šéfkuchaře je jehněčí plec na rozmarýnu. Budete-li trpělivý a necháte jehněčí provonět bylinkami a česnekem, jistě nebudete litovat.

48. Jehněčí plec na rozmarýnu, listový špenát, šťouchané brambory

 nono


Vánoční večírky v Restauraci AIR CLUB

V měsíci prosinci se v Restauraci AIR CLUB odehrávají již tradičně firemní a soukromé vánoční večírky. Z toho důvodu může být v některé dny pozměněna otevírací doba v odpoledních a především večerních hodinách.

Aktuální dny a časy uzavření restaurace naleznete na www.zomato.com

Děkujeme za pochopení!


09. 12. 2016

Sváteční dny se kvapem blíží a Vy už jistě přemýšlíte, čím pohostit Vaše blízké. Vyzrálé uruguayské hovězí maso "Top Side" (vrchní šál) je vždy znamenitou volbou, ať už jej použijete na steaky, závitky, minutky nebo jako my na pečeni. 

47. Hovězí Uruguay Top Side na česneku, šťouchané brambory s listovým špenátem

 nono

01. 12. 2016

Včera jsme si s naším šéfkuchařem připravili šťavnaté steaky z roštěné spolu s delikátní pepřovou omáčkou. Dobrou chuť! 

46. Hovězí roštěná s pepřovou omáčkou a hranolky

no  

28. 11. 2016

Receptem z minulého týdne je vepřová roláda, která Vám nikdy nezevšední! Naplnit ji můžete nejen houbovou směsí, ale i sýrem a šunkou, špenátem s ricottou nebo třeba rajčaty a mozzarellou . . . fantazii se meze nekladou!

45. Vepřová roláda, mačkané brambory s pikantním salámem

 nošéfkuchař doporučuje 45-2

19. 11. 2016

Přemýšlíte, co uvařit o víkendu pro rodinu či přátele? Zkuste výborná kuřecí prsíčka "Supreme", která díky přípravě i s kůží a částí křidélka zůstávají krasně šťavnatá a překvapivě chutná.  Doplníte-li je o smetanovou liškovou omáčku, gurmánský zážitek je zaručen :) 

44. Kuřecí prsíčka "Supreme" na hráškovém pyré s liškovou omáčkou a bramborovými rosti

 nono

 

16. 11. 2016

SVÁTEČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Ve čtvrtek, 17. listopadu 2016, bude restaurace otevřena od 9:00 do 21:00.

 

15. 11. 2016

Potřebujete po ránu probrat hrnkem horké kávy? 

Potom je naše listopadová akční nabídka přímo pro Vás. K vybraným bagetám a obloženému pečivu dostanete od nás kávu zdarma! 

 no

 

12. 11. 2016

Receptem tohoto týdne je opět vepřová pečínka z amerického plemene Duroc, která jistě stojí za vyzkoušení. Dobrou chuť! 

43. Vepřová pečeně Duroc na jablkách, calvados omáčka, šťouchané brambory

nono

 


F B A   C U P  2 0 1 6

Jelikož měl nultý ročník FBA Cup 2015 mezi účastníky mimořádný úspěch, proběhl v září tohoto roku první oficiální ročník, z něhož nabízíme malou ochutnávku fotografií.

 

Turnaje ve všestranných (a ne zcela tradičních) disciplínách se tentokrát zúčastnil...

Tým Ragbistů Tatry Smíchov,

FBA Cup, Tým Ragbisté

Tým Plavců SVS 

FBA Cup, Tým Plavci

a samozřejmě nesměl chybět ani tým zosobněný našimi skvělými kolegy a přáteli

Tým FBA

FBA Cup, Tým FBA

 

A oč se letos zápolilo, soupeřilo a závodilo? 

Samozřejmě o medaile, hodnotné ceny od Labety, ale především

o putovní pohár

Ten si sice letos odvezl vítězný Tým Ragbistů,

FBA CUP, vítěz

ovšem další ročník se již nezadržitelně blíží a my se o něj znovu popereme! 


Děkujeme všem příznivcům a zúčastněným

a těšíme se na Vás zase příště! 

Váš AIR CLUB

V á š   A I R   C L U B

 


07. 11. 2016

Také už se nemůžete dočkat páteční svatomartinské husičky? U nás Vám jí naservírujeme s červeným zelím a variací knedlíků.

Těšíme se na Vás!

no 

05. 11. 2016

Tento týden jsme si s naším šéfkuchařem připravili křehká kachní prsíčka na švestkové omáčce a hned se po nich zaprášilo. Budou mít stejný úspěch i u Vás doma? 

42. Kachní prsíčko, špenátové brambory, švestková omáčka

 no no

 

30. 10. 2016

Novým receptem z řady zvěřinových pochoutek je špikovaný kanec, který nikdy nezklame. Dobrou chuť! 

41. Kýta z divočáka na slanině a jalovci s bramboráčky

 no no

 

25. 10. 2016

Naučte se s naším šéfkuchařem delikátní bažantí stehýnka s jemnou podzimní dýní.

40. Bažantí stehýnka na divoko, dýňové pyré, bramborové šišky

no no

 

19. 10. 2016

SVÁTEČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

V pátek, 28. října 2016, bude restaurace otevřena od 9:00 do 21:00.

 

18. 10. 2016

Další ze skvělých podzimních receptů představuje křehká kančí kýta na selský způsob. S námi už se nemusíte bát připravit si zvěřinu doma. 

39. Kančí kýta po selsku, červené zelé, špekové knedlíky

 Šéfkuchař doporučuje 39-1Šéfkuchař doporučuje 39-2

 

15. 10. 2016

Přijďte si k nám domluvit svůj letošní vánoční večírek, dokud máme volné termíny!

 no

 

13. 10. 2016

Sychravé podzimní počasí je jako stvořené pro horké nápoje vonící kořením a pomerančovou kůrou.

Přijďte se k nám ohřát lahodným svařáčkem hned ve dvou variantách - buď klasickým z červeného vína, nebo nealko z jablečného bio moštu. 

no

Na zdraví! 

 

09. 10. 2016

V dnešním receptu si představíme vepřové maso z amerického plemene Duroc, které bylo vyšlechtěno z původních amerických druhů spolu s guinejskými, španělskými a portugalskými prasaty. 

38. Steak z pečínky Duroc, mexické fazole, americké brambory

 no

 

05. 10. 2016

V sobotu, 8. října 2016, bude Restaurace AIR CLUB po celý den uzavřena z důvodů sanitárního úklidu.

Znovu se na Vás těšíme v neděli od 9:00 :)

Děkujeme za pochopení!

 

23. 09. 2016

SVÁTEČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Středa, 28. září 2016, bude restaurace otevřena od 9:00 do 21:00

 

22. 09. 2016

První podzimní den a blížící se loveckou sezónu zahájíme lahodnou a křehkou kančí kýtou s "brusinkovou". 

37. Kančí kýta s brusinkovou omáčkou, červeným zelím a bramborovými šiškami

šéfkuchař doporučuje 37-1no

18. 09. 2016

Dnes si společně připravíme osvědčenou "klasiku" italských kuchyní. Název saltimbocca vznikl z italských slov "saltare" (skákat) a "in bocca" (do pusy) tak snad si jej zamilujete i Vy. Dobrou chuť! 

36. Telecí saltimbocca se šafránovým risottem a cherry rajčátky

no 

 

16. 09. 2016

POZOR!

Od 15. září 2016 dochází k trvalému přemístění autobusové zastávky "Terminál 3" v obou směrech.

Zastávky jsou v obou směrech umístěny blíže k budově terminálu, respektive k parku před budovou. Týká se všech linek PID č. 100, 119, 191 a nočního spoje 510. 

 

16. 09. 2016

Restaurace je dnes od 17:00 

UZAVŘENA

z důvodu konání soukromé akce. 

no

Děkujeme za pochopení! 

 

12. 09. 2016

Lehké a dietní krůtí maso náš šéfkuchař tentokrát doplnil nápaditě ochucenou zeleninkou a neméně chutnou přílohou. 

35. Krůtí medailonky, zeleninové ragú na kari a bramborovo - sýrové rosty

 nono

 

09. 09. 2016

Chystáte rodinnou či pracovní oslavu? Chcete ohromit své hosty nápaditými a lahodnými sladkostmi?

 no

Rádi pro Vás zajistíme zákusky a dezerty z naší vlastní výroby či ve spolupráci s našimi externími dodavateli. 

 Stačí si jen vybrat!  

08. 09. 2016

Dnes, ve čtvrtek, jsme pro Vás na polední menu připravili mimo jiné také křupavou kachničku s variací knedlíků, tak si pospěšte, ať na Vás zbyde! :-)

 no

04. 09. 2016

Další specialitou našeho šéfkuchaře je telecí krk připravovaný stále oblíbenější metodou sous-vide (čti sú-ví), při které se maso táhne za nízké teploty ve vakuu. 

34. Telecí krk sous-vide na čerstvých bylinkách, šťouchané brambory

 no

26. 08. 2016

Dnes si společně pochutnáme na krůtích medailoncích s lehkou grilovanou zeleninou. Vyzkoušejte další skvělý recept našeho šéfkuchaře!

33. Zapečené krůtí medailonky s parmazánem, grilovaná toskánská zelenina

nono

 

25. 08. 2016

V sobotu 27. srpna 2016

bude restaurace z důvodu konání soukromé akce pro veřejnost uzavřena!

no

Znovu se na Vás těšíme v neděli od 9:00 ráno. 

Děkujeme za pochopení

 

19. 8. 2016

Tentokrát si s naším šéfkuchařem připravíme šťavnatou jehněčí pečínku na rozmarýnu. Dobrou chuť! 

32. Jehněčí kýta na česneku a rozmarýnu s listovým špenátem a šťouchanými brambory

 nono

 

11. 8. 2016

Vydáte se s námi dnes do Řecka? Tradiční musaka, zeleninová varianta italských lasagní, se hodí do dnešních chladných dnů svou vydatností, lilky ji však příjemně odlehčí. A chystáte-li se ještě letos do plavek, můžete vynechat bešamelovou omáčku :) 

31. Řecká musaka

Šéfkuchař doporučuje 31-1no

04. 8. 2016

A opět jedna středomořská specialita! Pokrm známý z dovolených jako "Risotto alla pescatora", neboli rybářské risotto . . . je až překvapivě jednoduché. 

30. Risotto s mořskými plody, šalotkou a rajčaty

 nono

 

30. 7. 2016

Jižní Amerika je tradičním producentem výborného hovězího masa. Díky vybraným plemenům a zrání Vás překvapí svou šťavnatostí a křehkostí. V dnešním receptu našeho šéfkuchaře si jej připravíme při nízké teplotě, což ještě zvýrazní jeho nepopiratelné kvality. Dobrou chuť! 

29. Vyzrálé hovězí pečené dorůžova s ratatouille

nono

 

25. 7. 2016

Kuřecí qurrito je skvělá a rychlá mexická chuťovka, na kterou běžně stojíme fronty v řetězcích rychlého občerstvení. Vy už ale nemusíte, protože si ji nyní budete umět připravit sami přesně podle Vaší chuti.

28. Kuřecí Qurrito s čedarem a BBQ omáčkou

 Šéfkuchař doporučuje 28

 

19. 7. 2016

 27. Telecí nudličky s olivami a sušenými rajčaty

 Šéfkuchař doporučuje 27

 

18. 7. 2016

Sladká a vydatná snídaně s čerstvým ovocem - to je stále oblíbenější francouzský toast. Necháte se zlákat? 

no 

 

14. 7. 2016

Přijďte ochutnat novinky z našeho speciálního letního jídelníčku! Podlehnete grilovaným kalamárům, odlehčenému kuřecímu burgeru nebo svěžímu milk-shaku

nono

 

11. 7. 2016

Dnes si společně pochutnáme na výborné hlívě ústřičné ve spojení se špenátem a lehkými těstovinami. A věděli jste, že si hlívu můžete pěstovat sami doma? :) Dobrou chuť! 

26. Tagliatelle s hlívou ústřičnou a listovým špenátem

no

 

02. 7. 2016

Se začátkem prázdnin jsme si pro Vás připravili specialitu šéfkuchaře vonící Středozemním mořem. Proto pokud se na dovolenou zatím nechystáte, nemusíte zoufat. Připravte si grilované kalamáry podle našeho receptu a nalaďte se na léto. Přejeme dobrou chuť! 

25. Grilované kalamáry na česneku s limetkou

no

30. 6. 2016

SVÁTEČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí, 4. července  7:00 - 15:00

Úterý, 5. července  8:00 - 15:00

Středa, 6. července 8:00 - 15:00

 

22. 6. 2016

Dnes si připravíme lehoučké lívanečky s omáčkou vonící létem. Navíc si již brzy můžeme na ovoce vyrazit do lesa a sami si jej nasbírat . . . 

24. Lívance s omáčkou z lesního ovoce

no no

 

15. 6. 2016

Dnešní specialitou jistě nepohrdne žádný pořádný "masožravec" a je jedno, zda mu ji předhodíte připravenou na pánvi, či na grilu. 

23. Anglická kotleta se šunkou a sázeným vejcem

no no

 

12. 6. 2016

S blížícím se létem si v našem oblíbeném seriálu "Šéfkuchař doporučuje..." připravíme i nějaké lehčí, letní recepty. Dnes to bude čerstvý, voňavý lososový tataráček . . . ideální jako chuťovka před grilováním, nebo rychlá večeře. Dobrou chuť! 

22. Lososový tataráček s šafránovou omáčkou a toasty

no no 

 

10. 6. 2016

Květen byl ve znamení akce "Do práce na kole". Dnes jsou kilometry sečteny a my děkujeme našim statečným cyklistům za reprezentaci a výborné výsledky!

no 

 

07. 6. 2016

 no

 

06. 6. 2016

Také ráno fungujete až po druhém šálku kávy? Pak jste u nás správně! Pro všechny kofeinové nadšence jsme připravili speciální akci - BEZEDNÝ HRNEK. Doplňujte palivo v průběhu celého dne :) 

no 

03. 6. 2016

Výtečné a jemné telecí maso bývá na našich talířích často opomíjeno, což je ovšem velká škoda. Proto se tento týden s naším šéfkuchařem naučíme výborné telecí ragú. 

21. Telecí ragú s kořenovou zeleninou a červeným vínem, bramborové krokety

nono

 

28. 5. 2016

Přinášíme Vám další recept na lehký a zdravý oběd či večeři. Kombinace čerstvé ryby a limetkové omáčky zkrátka nemá chybu! Dobrou chuť! 

20. Sumeček africký, těstovinový salát se zeleninou, limetková omáčka

nono

 

25. 5. 2016

Nevíme, jak Vy, ale my chřestové sezóny ještě stále nemáme dost :) Tak krásně svěží a čerstvý bude zase až za rok, tak si ho s námi pojďte ještě jednou vychutnat

19. Krémové chřestové risotto

 nono

 

20. 5. 2016

Zajímá Vás, kdo každý týden připravuje tak pestrý a nápaditý jídelní lístek? Seznamte se s naším šéfkuchařem panem Janem Hlůžkem 

no

 

11. 5. 2016

V naší restauraci jedeme na chřestové vlně, přidáte se? Tentokrát doplníme recept šťavnatým kuřecím prsíčkem a báječnou holandskou omáčkou. 

18. Kuřecí prsíčko "Supreme" na chřestovém hnízdě s holandskou omáčkou a s grenaille brambory

nono

 

09. 5. 2016

It´s time for FRESH! Ochutnejte naše lahodné, čerstvě připravované šťávy z ovoce a zeleniny plné vitamínů. 

 nono

nono

 

07. 5. 2016

A další recept našeho šéfkuchaře s výborným čerstvým chřestem. V kombinaci se šťavnatou panenkou rozhodně stojí za vyzkoušení! 

17. Filírovaná vepřová panenka s chřestovým ragú, brambory grenaille

 nono

 

04. 5. 2016

Od dnešního dne je v platnosti náš nový jídelní lístek, ve kterém najdete prověřené a stále oblíbené evergreeny jako je třeba grilovaná krkovička se zelenými fazolkami či norský losos s grilovanou zeleninou. A nově jsme pro Vás připravili například plněné italské pečivo focaccia, klasickou svíčkovou na smetaně nebo sladkou tečku v podobě domácích dukátových buchtiček s vanilkovou omáčkou.

Přejeme dobrou chuť a těšíme se na Vaši návštěvu! 

 nono

 

02. 5. 2016

Šlápli jste do toho spolu s námi? Pokud ano, nezapomeňte se přijet na cestu osvěžit. Na všechny, kdo dorazí v oficiálním týmovém tričku "Do práce na kole", u nás čeká vychlazený Radegast Birell 0,5 l nebo Staropramen Cool 0,5 l ZDARMA!

 no

 

29. 4. 2016

Dobrá snídaně je zárukou úspěšného startu do nového dne. Ochutnejte naše výběrové sendviče, chutné panini, obložené bagetky a čerstvé zákusky. A pokud rádi snídáte "na vidličku", jistě si vyberete i z našeho stálého snídaňového menu. Dobrou chuť! 

 Snídaně Praha 6 Snídaně Praha 6Snídaně Praha 6Snídaně Praha 6Snídaně Praha 6 Zákusky Praha 6nono

 

 28. 4. 2016

Sezóna chřestu je v plném proudu. S receptem našeho šéfkuchaře se už nemusíte bát připravit si tuto pochoutku i Vy u Vás doma. 

16. Vařený chřest s holandskou omáčkou

no no

 26. 4. 2016

DO PRÁCE NA KOLE! 

Přidejte se k našemu týmu Fast Bike Amateur v akci "Do práce na kole"! Domluvte se s kolegy, zaregistrujte svůj tým do konce dubna a vyjeďte spolu s námi. Budete se cítit skvěle :) 

no 

 

23. 4. 2016

Následující recept báječně využijete třeba při přípravě občerstvení na výlet či piknik, dá se totiž zabalit s sebou a chutná skvěle i za studena . . . 

15. Tortilla s kuřecím masem a zeleninou

no

20. 4. 2016

Vyzkoušejte si i výtečný zvěřinový recept podle našeho šéfkuchaře . . . 

14. Srnčí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou

no no

 08. 4. 2016

Příjemné jarní počasí posledních dní nás všechny láká ven . . . a někteří z nás už se nemohou dočkat, až opráší zahradní gril. Proto bychom Vás chtěli inspirovat naším nejnovějším receptem, který je po menší úpravě na gril jako stvořený.

13. Mix grill s pepřovou omáčkou

nono

05. 4. 2016

O víkendu nás čeká velká výzva - nakrmit všechny mladé ragbisty na Prague Youth Rugby Festival 2016 z více jak třiceti týmů.

Přijďte fandit . . . našim kuchařům, i jiným svým favoritům! 

 no

02. 4. 2016

Nestihli jste se v týdnu zastavit na staročeskou kachničku? Nevadí, máme ji tu pro Vás zcela mimořádně i dnes! Čerstvě dokřupava upečenou . . .  

 no

30. 3. 2016

Na jarní stůl jistě patří i delikátní kraličí pečínka. Vyzkoušejte recept našeho šéfkuchaře . . .  

12. Králičí stehna na tymiánu se zeleným risottem z rýže arborio

nono

 

 29. 3. 2016

Přečtěte si vyhodnocení ankety spokojenosti zákazníků naší restaurace. Zajímají Vás odpovědi na Vaše podněty a návrhy? 

no no

 

26. 3. 2016

Nové snídaňové menu

 no  no

 

23. 3. 2016 

Hezké Velikonoce přeje Váš AIR CLUB! 

Zákusky, Praha 6

 

 

22. 3. 2016

Chcete na Velikonoce ohromit své blízké novými delikátními pokrmy na sváteční tabuli? Vaření nikdy nebylo snazší

11. Vepřový bok sous-vide, hráškové pyré, špekový knedlík s vídeňskou cibulkou

no  no

 10. Okoun nilský s tapenádou z černých oliv na zeleninovém hnízdě, grenaille brambory

 no  no

 

21. 3. 2016

Ochutnejte naše báječné čokoládové suflé za zaváděcí cenu! 

Zákusky, Praha 6 

    

8. 3. 2016

Vyzkoušejte si doma další oblíbené recepty ze seriálu "Šéfkuchař doporučuje" 

9. Hovězí vídeňská roštěná s dušenou rýží

 no no

  8. Pečený okouník s citrónovým pepřem na risottu se šalotkou, drcená rajčata

no  no

 

 7. Hovězí roastbeef, domácí remuláda, grenaille brambory

no  no

 

 6. Kuřecí prsa "sous-vide" na zázvorové omáčce, jasmínová rýže se sušenými višněmi a sezamem

 no no

 

 5. Grilovaná "Sealowská" krkovice, ragú z červených fazolí

no no

4. Domácí hovězí hamburger

 no no

 

10. 2. 2016

Přinášíme Vám novinku v podobě receptů našeho šéfkuchaře v seriálu "Šéfkuchař doporučuje"

Pro začátek si můžete pochutnat na následujících dobrotách:

3. Risotto arborio s chorizem, šalotkou a bílým vínem, sypané parmazánem  

no

 2. Klokaní kýta s brusinkovou omáčkou, krokety

no

 1. Vepřová pečínka zauzená na višňovém dřevě, pórkové hnízdo, hořčicová omáčka, opečené brambory grenaille

 no

Přejeme Vám dobrou chuť!

 

2.10.2015

Známe vítěze soutěže "Kuchař roku"! Gratulujeme!

Akce "Kuchař roku" se na Výstavišti PVA EXPO Praha Letňany zúčastnili dne 1. října 2015 kuchaři a cukráři z celé Střední Evropy.
Soutěžící museli za čtyři hodiny připravit tříchodové menu ze sezónních surovin, vycházející z tradiční české gastronomie, a přitom pokrm uvařit moderně. Použit musel být hřbet z divočáka bez kosti a bažant, dále pět surovin ze spotřebního koše s označením Klasa. Soutěž o titul "Kuchař roku" proběhla v rámci veletrhu, který je určen pro odbornou i širokou veřejnost se zájmem o gastronomii.

Náš šéfkuchař Jan Hlůžek obstál v konkurenčním boji všech finalistů této soutěže, a i když se neumístil na medailových pozicích, pro nás i nadále zůstává výborným kuchařem na svém místě, za což děkujeme.

Tisková zpráva - výsledky finále Kuchař roku 2015

 

23.9.2015

Jan Hlůžek, šéfkuchař Restaurace Air Club, se probojoval mezi 8 finalistů soutěže „KUCHAŘ ROKU 2015/2016", kterou tradičně pořádá Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.

Finále soutěže proběhne na Výstavišti PVA EXPO Praha Letňany v hale č. 7A ve čtvrtek 1.10.2015.

Za celý tým FBA – Restaurace Air Club
blahopřejeme, držíme palce a doufáme i ve Vaši podporu :-)

no 

no

Kontakty

FBA spol.s r.o.
Hotel u pražského letiště Václava Havla

K Letišti 934
Praha 6 - Ruzyně
161 00

tel: +420 220 372 678
fax: +420 220 372 321
email: fba@fba.cz 


map

Rezervace zde >

Menu restaurace polední menu a jídelní lístek na zomako